Politie Enschede

Politie-pup Battje krijgt concurrentie uit Enschede van dienstpup Koen

Politie-pup Koen uit Enschede
Politie-pup Koen uit Enschede © FB / Politie Enschede
Politie-pup Battje van de politie Almelo stond twee weken geleden massaal in de belangstelling, maar hij krijgt concurrentie. De politie Enschede heeft een nieuwe collega die minstens net zo schattig is: dienstpup Koen!
Koen is pas 11 weken oud en moet zijn opleiding nog wel succesvol afronden, maar daarna mag de pup aan het werk als diensthond.
De Enschedese politie plaatste zaterdagavond een foto op Facebook en het ziet ernaar uit dat Koen net zoveel harten verovert als Battje. Het bericht is meer dan tweehonderd keer gedeeld en Koen heeft ruim 4.000 likes gekregen.
Dit is Koen, hij is nu 11 weken oud en als hij de opleiding succesvol afrond wordt hij een diensthond! ^JM#politieenschede #politie #Enschede #toekomst #waakzaam #dienstbaar
Geplaatst door
op 

Narcoticabrigade

Koen is niet de enige concurrent van Battje, want ook in Hasselt wordt een pup opgeleid. Pup Jack wordt momenteel getraind voor de jacht. Daarna is hij wellicht geschikt voor de narcoticabrigade, de politieafdeling die over delicten met verdovende middelen gaat.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.