nieuws

Oproep voor getuigen dood zakenman Koen Everink in Opsporing Verzocht

Onderzoek bij de woning van Everink
Onderzoek bij de woning van Everink
Televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de zaak van de vermoorde zakenman Koen Everink. Er is nog niemand aangehouden voor de dood van de oud-Enschedeër.
De politie zal vanavond een beroep doen op mensen die iets weten dat van belang is. Het kan zijn dat mensen iets is opgevallen in de nacht van donderdag op vrijdag, toen Everink om het leven gebracht werd in zijn villa in Bilthoven.
Maar de politie roept ook mensen op zich te melden als ze iets verdachts of opvallends hebben opgemerkt in de periode voor of na de dood van Everink.
Tot nu toe kreeg de politie enkele tientallen tips binnen. 

Sporenonderzoek

Gisteren is het sporenonderzoek in en rond de woning van Everink afgerond.
Onder meer de auto van Everink is de afgelopen dagen door de recherche meegenomen voor onderzoek en een politiehelikopter heeft overzichtsfoto's gemaakt van de omgeving. 

Badr Hari

Everink werd in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 maart om het leven gebracht in zijn villa aan de Hoflaan in Bilthoven. 
De zakenman werd vooral bekend nadat hij in 2012 zwaar mishandeld werd door vechtsporter Badr Hari. Dat gebeurde tijdens Sensation White in de Amsterdam Arena. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.