verliefd

95-jarige man uit Ommen stopt bij muziekvereniging om te gaan samenwonen

Na 83 jaar stopt de 95-jarige Aart Wagenaar bij de Ommer muziekvereniging Crescendo. Niet omdat hij zichzelf te oud vindt. Wagenaar heeft verkering en verhuist voor de liefde naar Zutphen.
Zijn ogen stralen. "Ja, ik ben inderdaad verliefd. Ik had geen idee dat het nog kon op deze leeftijd." Toen Wagenaar weduwnaar was, adviseerde een kennis om een contactadvertentie te plaatsen. "Ik kreeg zeven reacties en met deze dame ben ik koffie gaan drinken. Nou, ik mocht ook gelijk mee-eten en haar kamer zien." grijnst hij.

Als pubers zo verliefd

Justine Wilhelmina Wilkeshuis-Renardel de Laoalette is 84 jaar oud. Zij was al zeven jaar alleen. Zelf durfde ze niet te reageren op de advertentie, maar haar vriendin wel. En zo is het stel gekoppeld. "Aart heeft zijn huis verkocht en hij komt bij mij wonen. We gaan samenwonen!" lachen ze samen. Ze hebben nu anderhalf jaar verkering. 

Altijd blaasinstrumenten

Wagenaar is in 1933 bij de muziekvereniging begonnen met het bespelen van de piccolo. Daarna werd het de klarinet, waar hij echt verliefd op werd. "Maar toen ik een kunstgebit kreeg, kon ik niet meer goed grip houden. Daarom speel ik de laatste jaren baritonsaxofoon." Of Wagenaar in zijn nieuwe woonplaats ook weer bij de muziek gaat, weet hij nog niet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.