Coen Vermeltfoort

Ronde van Drenthe zaterdag live bij RTV Oost

Vermeulen en Vermeltfoort weer in actie
Vermeulen en Vermeltfoort weer in actie
De Ronde van Drenthe is zaterdag ook live te zien bij RTV Oost. De wedstrijd bij de vrouwen telt mee in de strijd om de World Tour. De uitzending begint 13.30 uur.
RTV Oost neemt de beelden integraal over van collega-omroep RTV Drenthe. 

Vrouwen
De wedstrijd bij de vrouwen telt voor het eerst mee in de strijd om de World Tour. Nagenoeg alle wereldtoppers staan aan het vertrek bij de prestigieuze wedstrijd, die in het verleden in de boeken stond als wegwedstrijd meetellend om de wereldbeker. Op de deelnemerslijst zaterdag prijken ook Anna van der Breggen en Willeke Knol uit Hasselt. Bij RTV Oost zijn zaterdag vanaf 13.30 uur beelden te zien van de vrouwenwedstrijd. De finish is rond 15.15 uur.
Mannen 
De mannen mogen na de De Ster van Zwolle van afgelopen zaterdag weer in actie komen. Tijdens de Ster lieten Jeff Vermeulen en Coen Vermeltfoort uit Schuinesloot zien dat ze in topvorm steken. Vermeltfoort, die in 2008 de Ronde van Drenthe al eens op zijn naam schreef, werd zaterdag tweede. "Maar de Ronde van Drenthe ligt me beter. Een zwaardere koers en daar hoop ik de geschiedenis te herhalen", liet hij zaterdag weten. De mannenwedstrijd zendt RTV Oost vanaf 16.00 uur uit. De finish wordt rond 17.30 uur verwacht.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.