Albergen

N744 tussen Albergen en Zenderen maand lang afgesloten vanwege werkzaamheden

Asfalteren
Asfalteren
De N744 tussen Albergen en Zenderen is vanaf 21 maart een maand lang afgesloten voor verkeer. Er wordt groot onderhoud gepleegd en maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te vergroten.
Vanaf 21 maart wordt de weg in verschillende fasen aangepakt, beginnende vanuit Albergen. In vijf fasen wordt er richting Zenderen gewerkt, waar op 26 april het werk wordt afgerond. 

Geel asfalt

Het asfalt en markeringen wordt vervangen, er komen pechhavens en in Zenderen krijg het asfalt een gele kleur om de alertheid van verkeersdeelnemers te vergroten.
Mensen die langs de weg wonen en aangrenzende bedrijven blijven bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Almelo, de N743 en de N349. De omleiding wordt ter plekke aangegeven. 

N343 en N349

Na de werkzaamheden wordt begonnen met werkzaamheden aan de N343 en de N349. De N343 wordt afgesloten tussen de kruising met de Bornsestraat in Weerselo en de kruising van de N349 in Fleringen. De N349 wordt vanaf daar afgesloten tot de kruising met de Hezebergweg / Tubbergerdijk in Ootmarsum.
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen mei en september. De wegen worden gefaseerd afgesloten, om overlast voor verkeer minimaal te houden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.