Onder de Loep

Aanranding bij station in Enschede

Beelden van de aanranding
Beelden van de aanranding
Bij het station in Enschede is een vrouw van 23 jaar aangerand. Het gebeurde in de Brammelerdwarsstraat, vlakbij de parkeergarage. De politie heeft beelden van de aanranding vrijgegeven in de hoop de dader te vinden. In het opsporingsprogramma Onder de Loep aandacht voor de zaak.
Verder in Onder de Loep:
Overdinkel, bewoner gewond na overval 
Politie vraagt getuigen die meer weten van de overval op donderdagmorgen 3 maart omstreeks 4.30 uur zich te melden. De 61-jarige bewoner raakte gewond en de daders gingen er met een kluis vandoor. De daders zijn gevlucht in een witte bus die een paar uur later aan de Stokkumbrink in Enschede werd aangetroffen. Wie weet meer van deze overval?
Enschede Overval op cafetaria
Ondanks dat er niets is weggenomen zit de schrik bij de eigenaar van het cafetaria en zijn gezin er flink in. Ze werden bedreigd met een vuurwapen (of iets dat er op leek). Wie weet meer van de overval gepleegd op het cafetaria aan de Voortsweg in Enschede op donderdag 3 maart even voor 22.00 uur?
Hengelo, diefstal pinpas van stichting, geldopname door onbekende vrouw
Een onbekende blonde vrouw pint tussen 16 september en 27 november 2015 meerdere malen met een van een stichting gestolen pinpas. In totaal wordt er ruim €1000,- opgenomen. De vrouw pint voornamelijk bij geldautomaten aan de Beursstraat en de Enschedesestraat en een aantal keer op de Josef Haydnlaan in Hengelo daarbij heeft ze o.a. een hond en kinderen bij zich. Beelden van de pinnende vrouw worden in de uitzending getoond.
Zwolle, diefstal 1800,- aan parfums bij Douglas Diezerstraat
Een onbekende man steelt op 13 februari voor ruim 1800,- aan parfums bij de Douglas aan de Diezerstraat in Zwolle. Een andere winkelbezoeker betrapt de dief en probeert hem nog tevergeefs tegen te houden. De beelden van de diefstal komen in de uitzending aan bod. 
Almelo, diefstal parfums bij Douglas
Op 11 februari rond 19.45 uur wordt door een onbekende jongeman voor € 450,- aan parfums gestolen. De diefstal is duidelijk op bewakingsbeelden vastgelegd. Deze worden in de uitzending getoond.
Zwolle, sieraden aangetroffen bij tweetal A28
Op woensdagavond 16 december werden op de A28 tussen Nunspeet en Zwolle twee mannen van 27 en 29 uit Ede en Barneveld aangehouden. De mannen hadden inbrekerswerktuigen bij zich. In de auto werden tevens sieraden aangetroffen die vermoedelijk van diefstal/inbraak afkomstig zijn. Foto's van de aangetroffen sieraden worden in de uitzending getoond.
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.45 uur en elk uur herhaald. De uitzending wordt herhaald op zondag. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.