Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles mist Lambooij tegen MVV

Go Ahead Eagles mist vrijdagavond Lars Lambooij in de thuiswedstrijd tegen MVV. De middenvelder verliet donderdag de training vroegtijdig vanwege knieklachten.
Ook Tom Daemen (rug) en Sven Nieuwpoort (teen) zijn nog niet inzetbaar. Sander Duits en Xandro Schenk keren terug in het elftal na een schorsing.
Trainer Hans de Koning liet donderdag nog in het midden wie er op de plek van Lambooij komt te spelen. Hij heeft met Norichio Nieveld, Adam Sarota en Kenny Teijsse meerdere opties.

Enige minpuntje

De Koning wil tegen MVV voortborduren op de vorige wedstrijd van GA Eagles, tegen Emmen. Dat duel eindigde in 0-0. "Er was maar één ploeg die gespeeld heeft om te winnen", zag De Koning. "We hebben er alles aan gedaan, maar niet gescoord. Dat is het enige minpuntje. Stop je morgen tegen MVV dezelfde energie in de wedstrijd en je benut wel de kansen, dan blijven de punten in Deventer."

Taaie ploeg

De tegenstander uit Maastricht heeft vier punten minder dan Go Ahead Eagles. "Ze hebben in de laatste vier wedstrijden twee keer gescoord en maar één tegendoelpunt gehad. Het is dus best een taaie ploeg", aldus De Koning, die MVV zondag met eigen ogen zag winnen in Volendam (0-1). "Ze hebben niet voor niets gewonnen, want ze waren dik de bovenliggende partij. We mogen morgen weer aan de bak."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.