Go Ahead Eagles speelt opnieuw doelpuntloos gelijk, nu tegen MVV

Go Ahead Eagles heeft voor de tweede keer op rij met 0-0 gelijkgespeeld. Vorige week was het tegen FC Emmen, deze week bleef het thuisduel tegen MVV Maastricht doelpuntloos.
De eerste helft ging redelijk gelijk op in Deventer. Zwarthoed hield na twintig minuten de bal via de lat uit het doel. Namens Go Ahead schoot Maatsen naast en De Kogel over en verder gebeurde er weinig in De Adelaarshorst. 0-0 was dus de logische ruststand.
Na rust probeerde De Kogel het opnieuw, maar doelman Coppens was alert en ook Schenk en Duits wisten niet te scoren. Wolters schoot op de vuisten van de keeper en in de slotfase was MVV dreigend uit een paar hoekschoppen op rij. Vriends kreeg ook nog een goede kans, maar zijn inzet werd van de lijn gekopt. Het bleef dus bij 0-0. Maandag komt Go Ahead alweer in actie. Dan gaat het op bezoek bij FC Dordrecht.