FC Twente

Uittocht van sponsoren FC Twente blijft uit

Sponsoren blijven trouw aan FC Twente
Sponsoren blijven trouw aan FC Twente
Sponsoren blijven FC Twente trouw ondanks alle negatieve publiciteit die de afgelopen weken op de club afkwam. Dat meldt Tubantia.
De krant sprak met voorzitters Coen Brinkman van de Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS) en Gerrit Stoker van de Stichting Gouden Talenten. De twee zagen sponsoren wel bij hen vertrekken, maar FC Twente lieten ze niet in de steek. "Sommigen zitten nu in een skybox, of ze zijn naar de Support Group gegaan.” De Support Group is een luxe sponsorvereniging. 
Maar ook het aantal sponsoren dat bij hen vertrok viel mee, zegt Brinkman. "De leden van de TOS en Gouden Talenten moesten voor 1 februari opzeggen. Het aantal opzeggingen is ons meegevallen. En onze ervaring is dat meer dan de helft van de opzeggers terugkomt nadat ze persoonlijk zijn benaderd.” Wel is de verwachting dat veel sponsoren alsnog vertrekken, mocht FC Twente degraderen.

Mars naar stadion

Leden van TOS en Gouden Talenten lopen vanmiddag vanaf 16.00 uur mee in de mars ‘Twente Leeft’ in Enschede. Enkele duizenden mensen lopen dan van het Volkspark naar het stadion. "Wij zijn samen de club FC Twente”, zegt Stoker. "Vak-P nam in deze actie het voortouw en wij sluiten ons er van harte bij aan.”
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.