vv Staphorst

Late zege Staphorst, Excelsior'31 morst punten

Mart Nieuwenhuis tast mis bij de 1-1 van Urk
Mart Nieuwenhuis tast mis bij de 1-1 van Urk
Staphorst is de nieuwe nummer twee in de zaterdag hoofdklasse C. Het won zaterdag op de valreep van HZVV (1-2), terwijl Excelsior'31 niet verder kwam dan een 3-3 remise tegen Urk.
Staphorst is zaterdag goed begonnen aan de derde periode. De ploeg won de uitwedstrijd tegen HZVV met 2-1. Martin van 't Ende maakte vlak voor tijd de winnende goal. Staphorst was al vroeg op achterstand gekomen, maar door een goal van Ruben Kin was het ook al vlot weer gelijk: 1-1.  Staphorst passeert door de zege Excelsior'31 op de ranglijst.

Excelsior'31

Excelsior en Urk trakteerden de toeschouwers op de Koerbelt op een doelpuntrijke wedstrijd, waarin het binnen een kwartier al 1-1 stond. Seppenwoolde kopte uit een hoekschop de 1-0 tegen de touwen, even later scoorde Urk - eveneens uit een hoekschop - de gelijkmaker.
Na rust leek Amanuel Isa Excelsior'31 met een treffer (2-1) naar de overwinning te leiden, maar door twee goals in amper twee minuten tijd kwam Urk ineens op voorsprong: 2-3. In de blessuretijd wist de ploeg uit Rijssen de nederlaag nog af te wenden: Hakim Ezafzafi werd in het strafschopgebied onderuit getrokken en benutte daarna zelf de penalty: 3-3.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.