Heracles pakt eindelijk weer zege, Cambuur in Almelo verslagen

Heracles Almelo heeft na vier nederlagen op rij eindelijk weer eens een overwinning geboekt. In eigen huis was de ploeg met 3-1 te sterk voor SC Cambuur.
Heracles was de betere ploeg in de beginfase, maar het leverde de ploeg weinig uitgespeelde kansen op. Na ruim twintig minuten kwam die er wel. Bruns vond Weghorst en die raakte de buitenkant van de paal. Na een half uur viel de treffer echter aan de andere kant. Byrne scoorde met een fraai afstandsschot. Weghorst kreeg kort daarna een kans op de gelijkmaker, maar scoorde niet. Bruns probeerde het nog met een lob, maar zijn inzet ging over en even later was het rust; 0-1.
Kort na rust werd het gelijk in Almelo. Weghorst schoot eerst nog op Nienhuis, maar benutte de rebound. Aan de andere kant moest Castro handelend optreden op een schot van Byrne en deed dat goed. Zomer was even later dicht bij de 2-1, maar zijn kopbal werd net voor de lijn weggehaald door Nienhuis en even later schoot Navratil net voorlangs. Weghorst deed dat even later ook. Toch kwam Heracles op voorsprong. Een klein kwartier voor het einde was het invaller Gosens die de 2-1 binnenschoot. In de blessuretijd zette Bel Hassani met een fraaie treffer de eindstand op 3-1.