quick'20

Quick'20 lijdt dure nederlaag, nipt verlies Rigtersbleek

Quick'20 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap in de zondaghoofdklasse C. De ploeg uit Oldenzaal ging met 1-0 onderuit bij Silvolde.
In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar nog in evenwicht en ondanks enkele kansen werd er niet gescoord. Na rust kreeg Quick'20 de uitgelezen mogelijkheid op de openingstreffer maar vanaf elf meter faalde Snelders. Een kwartier later was het aan de overkant wel raak via Navis, die een vrije trap binnenschoot, 1-0. In de slotminuut mocht Navis nog vanaf de stip aanleggen voor de 2-0 maar ook hij miste. De overwinning kwam niet meer in gevaar voor Silvolde en daardoor zakt Quick'20 naar de derde plaats op de ranglijst.

Rigtersbleek in eigen huis onderuit

Rigtersbleek moest het in eigen huis opnemen tegen Juliana'31 en moet uiteindelijk een kleine nederlaag slikken (0-1). Het enige doelpunt van de wedstrijd werd op slag van rust gemaakt door Van der Laan. De bezoekers uit Malden zijn na de zege de nieuwe koploper in de hoofdklasse en Rigtersbleek blijft hekkensluiter. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.