rohda raalte

Rohda Raalte pakt broodnodige overwinning, Dieze West gelijk

Saba Gwedelidze
Saba Gwedelidze
Rohda Raalte heeft een belangrijke zege geboekt in de zondaghoofdklasse C. De huidige nummer elf won in eigen huis knap met 4-1 van RKHVV. Dieze West speelde op bezoek bij Alverna met 1-1 gelijk.
Rohda Raalte kwam nog wel op achterstand in de eerste helft na een doelpunt van De Haan. Vijf minuten voor de thee kwam de thuisploeg langszij via Kamperman Leferink. Na rust kreeg Rohda Raalte het pas echt op de heupen en wist binnen luttele minuten de wedstrijd in het voordeel te beslissen. Gwedelidze zette Rohda op een 2-1 voorsprong en twee minuten later was hij ook verantwoordelijk voor de 3-1. Zwikker zorgde even later voor de 4-1 eindstand. Door de zege is het verschil met nummer tien Alverna verkleint tot twee punten. 

Gelijkspel Dieze West

Dieze West nam zondagmiddag een punt mee na een 1-1 gelijkspel bij Alverna. In Wijchen kwamen de gastheren vlak voor rust op voorsprong via Tasci. Binnen een paar minuten in de tweede helft kreeg Dieze een strafschop en die werd benut door El Atiaoui. Daar bleef het ook bij en daardoor blijft Dieze West negende in de hoofdklasse C. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.