TSN

SP roept staatssecretaris Van Rijn op het matje na faillissement TSN

De Tweede Kamerfractie van de SP roept staatssecretaris Van Rijn op het matje nu thuiszorgorganisatie TSN failliet is verklaard.
De SP wil dat Van Rijn zo snel mogelijk clienten en personeel garandeert dat zij goede thuiszorg blijven krijgen. Binnenkort is er een debat met de bewindsman over het faillissement van TSN.

Kritiek op TSN, staatsecretaris en wethouders in de regio

De partij heeft ondertussen kritiek op zowel TSN, Staatssecretaris Van Rijn als wethouders die moeite hadden met de overname van thuiszorg door Buurtzorg.
Ondertussen meldt wethouder Timmer van Almelo dat inwoners die thuiszorg nodig hebben een aanbod hebben gekregen van de gemeente om een nieuwe thuiszorgorganisatie te kiezen.

Andere organisaties werven ondertussen TSN-personeel

Curatoren Van der Hel en Daniels zijn vanaf gistermiddag druk bezig om de boekhouding van TSN verder door te spitten. Zij waren niet bereikbaar voor commentaar.
Andere thuiszorgorganisaties praten met TSN-personeel zoals thuiszorgorganisatie Bions. Intussen heeft deze organisatie al meerdere wervingsbijeenkomsten gehouden. Vrijdag is de laatste in Haaksbergen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.