TSN Thuiszorg

Honderden medewerkers TSN bijgepraat door UWV tijdens bijeenkomst in Zwolle

Het personeel van TSN werd bijgepraat in het stadion van PEC Zwolle
Het personeel van TSN werd bijgepraat in het stadion van PEC Zwolle
Honderden thuiszorgmedewerkers van het failliete TSN Thuiszorg zijn vanavond in Zwolle bijgepraat door het UWV. Volgens de thuiszorgmedewerkers verliep de bijeenkomst gespannen.
Buiten de TSN-medewerkers mocht er niemand bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Om binnen te kunnen komen, moesten medewerkers hun ontslagbrief laten zien als toegangsbewijs. 
Het TSN-personeel hoorde op de bijeenkomst dat ze nog tot en met 25 april doorbetaald worden door het UWV. Medewerkers uit Zwolle weten inmiddels dat ze aan het werk kunnen bij zorgaanbieder PGVZ.

Deel van het personeel nog in onzekerheid

Medewerkers uit Hoogeveen, die ook voor de avond in Zwolle waren uitgenodigd, gingen in onzekerheid weg. Voor hen is nog niet duidelijk wie het werk van het failliete TSN overneemt.
"We hadden graag iets meer gehoord, bijvoorbeeld een naam van een zorgaanbieder", zeggen thuiszorgmedewerkers uit Hoogeveen na afloop. "Wij en onze klanten zitten al zo lang in onzekerheid."

Donderdag bijeenkomsten in Almelo

Het UWV is vandaag begonnen met deze informatiebijeenkomsten die in het hele land gehouden worden. De bijeenkomst in Zwolle was de eerste in de regio Overijssel. Woensdag volgt een tweede in Zwolle. Donderdag zijn er nog twee bijeenkomsten in Almelo voor het personeel van TSN. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.