PEC Zwolle

Ziekenboeg PEC Zwolle stroomt leeg

De ziekenboeg van PEC Zwolle dunt steeds verder uit in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II van morgen.Â
Sheraldo Becker, Rick Dekker en Stef Nijland keren dan terug in de wedstrijdselectie. De drie beginnen nog wel op de bank, maar zijn dus klaar voor hun rentree in het eerste elftal.
Bram van Polen heeft al wel weer een basisplaats. Dat gaat ten koste van Bart Schenkeveld, die de rechtsback de afgelopen tijd verving.
Trainer Ron Jans is blij dat hij weer steeds meer spelers op het trainingsveld kan begroeten. "Gisteren deden we al even elf tegen elf en dan zie je meteen dat het voor het niveau hartstikke goed is. En we hebben nog wat in het vat zitten", doelt Jans op Ryan Thomas, Gustavo Hebling en Abdel El Hasnaoui, die nog wel ontbreken.
Met nog zeven wedstrijden te gaan wil PEC Zwolle, momenteel de nummer negen van de eredivisie, een eindsprint inzetten om de play-offs te kunnen halen. "Als je bij wilt blijven, móet je morgen winnen", weet Jans. "We kunnen echt geen punten meer laten liggen. We moeten dus ons niveau zien te halen tegen Willem II. En dat lukt ons thuis over het algemeen wat makkelijker dan in uitwedstrijden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.