Betaald voetbal

Go Ahead Eagles scoort weer eens en boekt ruime zege op FC Oss

Go Ahead Eagles heeft vanavond het thuisduel met ruim FC Oss gewonnen. Drie duels wist de ploeg zelf niet te scoren, maar vanavond lukte het eindelijk weer en werd het direct een ruime zege; 5-0.
Waar het de laatste weken wachten was op een treffer, viel die nu al na tien minuten. Wolters gaf voor en Duits kopte hard de 1-0 binnen. Daarvoor had Ten Den, die in de basis mocht beginnen naast De Kogel, al een kopkans gehad. Na een half uur werd de score verdubbeld. Ten Den tikte van dichtbij een lage voorzet van Maatsen binnen. Omdat Oss er weinig tegenover zette was 2-0 ook de ruststand.
Kort na de pauze was Wolters dicht bij de beslissing, maar hij schoot net voorlangs. Twintig minuten voor het einde was het wel beslist. Ten Den maakte, opnieuw op aangeven van Maatsen, zijn tweede. Topscorer De Kogel had nog niet gescoord en voegde in korte tijd twee treffers toe aan zijn totaal, dat daarmee op twintig treffers kwam. Kort voor het einde kreeg Ten Den een publiekwissel van trainer De Koning. Aan de stand veranderde niets meer en dus won Go Ahead met 5-0 in eigen huis.
5-0
GA Eagles
FC Oss
1-0 Duits (10)
2-0 Ten Den (31)
3-0 Ten Den (69)
4-0 De Kogel (71)
5-0 De Kogel (76)
Arbiter: Blank
Geel: Balk
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Vriends, Schenk, Van der Meer; Maatsen, Nieveld, Duits (Lambooij/80), Wolters (Van Overbeek/81); De Kogel, Ten Den (Sarota/84).
FC Oss: Mous; Jansen, Ket, Piqué, Van der Sluys; Janssen, Van der Venne (Balk/78), Stuy van den Herik (Kamaci/64); Bakx, Van Eijma (Zschusschen/64), Schet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.