Heracles Almelo

Heracles Almelo boekt eerste uitzege sinds 24 oktober

Heracles Almelo heeft zaterdagavond eindelijk weer eens een overwinning buitenshuis geboekt in de eredivisie. De ploeg van trainer John Stegeman zegevierde met 0-1 bij SC Heerenveen. De laatste uitzege dateerde van 24 oktober, toen De Graafschap met 0-1 werd verslagen.
Er was de eerste helft weinig te genieten bij het duel in het Abe Lenstra Stadion. Beide ploegen speelden slordig en er waren weinig mogelijkheden. Een van de eerste kansen was na ruim een half uur spelen raak. Na een prachtige pass van Iliass Bel Hassani tekende Jaroslav Navratil voor de openingstreffer, 0-1. Daarna werd ook SC Heerenveen gevaarlijk via Sam Larsson, maar Bram Castro redde tweemaal goed.
In de tweede helft hield Heracles Almelo stand. Opnieuw waren de kansen schaars en Heracles Almelo probeerde het achterin dicht te houden. Heerenveen was aanvallend lange tijd onmachtig en zette pas in de slotfase aan. Mede door prima keeperswerk van Castro hield Heracles Almelo de nul en boekte daardoor de tweede zege op rij.
0-1
Heerenveen
Heracles
0-1 Navratil (33)
Arbiter: Lindhout
Geel:
sc Heerenveen: Mulder, Marzo, Otigba, Van Aken (Van den Boomen/77), Cavlan, St. Juste, Thorsby (Veerman/88), Larsson, Slagveer, Zeneli, Te Vrede.
Heracles: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus, Pelupessy, Bel Hassani (Darri/85), Bruns, Navratil (Van Ooijen/77), Weghorst, Gosens.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.