Achmea

Achmea heeft mogelijk Belgisch koppel gevonden dat Deventer aanzag voor Apeldoorn

Het stel uit België
Het stel uit België
Centraal Beheer Achmea denkt dat ze het Belgische koppel heeft gevonden, dat vorige week zondag verdwaald was in Deventer. Het koppel ging op zoek naar Apeldoorn, naar aanleiding van de slogan 'Even Apeldoorn bellen', maar strandde in Deventer in de veronderstelling Apeldoorn te hebben gevonden.
Een verslaggever van RTV Oost kwam de Belgen tegen op de Brink in Deventer. Toen hij vroeg wat ze zoal deden op deze eerste lekkere lentedag, antwoordde de vrouw dat ze wel eens wilden zien hoe de stad uit die reclame er uitzag. "Even Apeldoorn bellen, kent u dat?" vroeg ze.

Verloren gereden

Toen de verslaggever hen vertelde dat ze niet in Apeldoorn maar in Deventer waren, reageerde vrouw met "Oh, hoort dat niet bij Apeldoorn? Dan zijn we verloren gereden."
Voor Centraal Beheer Achmea, waar de bekende reclame-zin van is, was het reden om via Facebook op zoek te gaan naar de twee. Met als doel ze een weekendje Apeldoorn aan te bieden. Die zoektocht lijkt nu dus succes te hebben. Via Facebook heeft een restaurant in Deventer de vermoedelijke naam en telefoonnummer doorgegeven; het stel had daar gegeten.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.