nieuws

Geëmotioneerde verdachte van moord op Sandra van Duijl wil haar ouders spreken

Bloemen voor en foto van Sandra van Duijl (18)
Bloemen voor en foto van Sandra van Duijl (18)
De man die ervan wordt verdacht van de moord op de Enschedese Sandra van Duijl wil graag met de ouders van het meisje in gesprek. In tranen gaf hij vandaag aan dat hij bereid is om zijn verhaal te doen. Dat gebeurde tijdens een zogenoemde pro formazitting.
Tijdens de zitting besloot de rechter dat de 21-jarige verdachte tot zijn rechtszaak blijft vastzitten. Die rechtszaak is op 20 mei.   
De man was hevig geëmotioneerd tijdens de zitting. Hij wordt ervan verdacht het 18-jarige meisje vorig jaar september om het leven te hebben gebracht.
Het lichaam van de jonge vrouw werd gevonden in de bosjes bij de Loeksweg in het buitengebied van Enschede. Al snel kwam vast te staan dat zij door geweld om het leven was gekomen.

Vijf maanden vast

Het spoor leidde naar de toen 20-jarige man uit Enschede. Het slachtoffer en hij kenden elkaar, liet de politie eerder al weten. Hij werd een paar dagen later aangehouden en zit sindsdien vast.
De verdachte is inmiddels door gedragsdeskundigen onderzocht, het rapport met hun bevindingen moet eind april klaar zijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.