Preston Palace

Bouw prestigieus outdoorcentre Preston Palace Almelo op de lange baan

De bouw van een outdoorcentre van Preston Palace in Almelo is op de lange baan geschoven. Aanvankelijk zou het centre, dat gepland is bij het kerkdorp Mariaparochie, volgend jaar verrijzen.
Het nieuwe toeristische project, dat werk biedt aan vijftig man, kost 3 miljoen euro. Er zijn niet alleen plannen voor dag-, maar ook voor verblijfsrecreatie.
Bij Preston Palace werken nu zo'n 500 Almeloërs en daarmee is het bedrijf de derde grootste werkgever van de stad. Zij staan gezamenlijk voor zo'n 7 miljoen euro per jaar op de loonlijst. De meeste personeelsleden werken part-time. 

Outdoorcentre op lange baan

De bouw van het outdoorcentre wordt volgens de directie op de lange baan geschoven, omdat de toeristische onderneming steeds meer geld moet afstaan aan de overheid. Het gaat hierbij om de WOZ-waarde van het hotel en de toeristenbelasting.
De afgelopen tijd heeft Preston Palace onder meer geïnvesteerd in nieuwe hotelkamers. Volgens de directie trekt het uitgaanscentrum vooral verblijfsgasten uit Noord-en Zuid-Holland en Brabant.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.