nieuws

V&D in Zwolle flink later open door storing in kassasysteem

Met een flinke vertraging heeft de V&D in Zwolle vanmorgen de deuren geopend voor de executieverkoop. Oorzaak van de vertraging was een storing in het kassasysteem.Â
Honderden mensen hadden zich rond, 10.30 uur, toen de deuren uiteindelijk open gingen, verzameld voor de deuren van het failliete warenhuis. Er is in elk geval genoeg animo onder koopjesjagers om een kijkje te nemen in de warenhuizen.  Ook bij de vestigingen in Deventer en Hengelo was het dringen voor de beste koopjes.
Op meer plaatsen in Nederland, stonden lange rijen voor de warenhuizen. Ook in Hengelo en Deventer opent V&D vandaag tijdelijk de deuren. Hte is duwen en trekken vanwege de drukte, maar alles lijkt wel volgens planning te lopen. De V&D in Enschede gaat morgen pas open, omdat het een grotere vestiging is met meer vierkante meters.
De winkels verkopen de voorraden die nog aanwezig zijn. Hoe lang de warenhuizen open blijven, is nog niet duidelijk. Het gaat om een periode van enkele weken. Dat is ook afhankelijk van de snelheid waarmee de winkels worden leeggekocht. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.