Heracles Almelo

Heracles Almelo wint Fan Award voor best gewaardeerde stadionbezoek

Heracles Almelo heeft vanavond de Fan Award gewonnen voor het best gewaardeerde stadionbezoek. De Award is een initiatief van het KNVB Expertisecentrum, een centrum voor onderzoek en kennismanagement in het betaald voetbal.
De prijs werd uitgereikt tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal 2016 in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.
Heracles Almelo is trots op de prijs, die in ontvangst werd genomen door commercieel-directeur Rob Toussaint. "We zijn vooral trots dat we deze prijs winnen, omdat de supporters hiermee hun waardering laten blijken over wat wij samen met hen hebben neergezet."

Zeer hoge waardering

Heracles Almelo werd genomineerd voor de Fan Award na een onderzoek van het KNVB Expertisecentrum. Dit onderzoek wordt elk jaar gehouden onder fans van alle Nederlandse Eredivisieclubs.
1500 fans van de voetbalclub deden mee aan het onderzoek. Bijna alle supporters gaven een zeer hoge waardering voor de sfeer in het stadion. Dit mede door de sfeeracties die worden georganiseerd. Daarnaast gaven bijna alle supporters aan zich veilig te voelen in het stadion. 

Nieuw stadion

Het stadion van Heracles Almelo is nog niet zo lang geleden compleet vernieuwd. "Tijdens de totstandkoming van het stadion heeft supportersbeleving en comfort altijd centraal gestaan. Deze Fan Award geeft aan dat supporters van Heracles Almelo zeer te spreken zijn over het nieuwe stadion", aldus Toussaint. 
Vorig jaar won PEC Zwolle de Fan Award voor het best gewaarderde stadionbezoek. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.