V&D

V&D Enschede en Zwolle zeker tot half april open

De filialen van V&D in Zwolle en Enschede blijven tot zeker midden april open.Â
"Wij gaan zeker door tot 15 april en misschien wel tot 23 april. We krijgen zelfs nog nieuwe goederen binnen," vertelde Eric Bos, filiaalmanager van het warenhuis in Enschede vanmorgen op Radio Oost. 
"Er komen dinsdag nog spullen binnen," vertelde Bos. Enschede is volgens Bos niet het enige warenhuis dat openblijft tot midden volgende maand. Volgens hem gaat het alle grotere filialen van V&D aan. 
Drukte, maar geen lijkenpikkers
Op de laatste uitverkoop van de warenhuizen komen erg veel mensen af. Ook in Enschede, maar tot problemen zoals elders in het land heeft dat in de Twentse vestiging niet geleid. "Er zijn wel twee keer zoveel mensen als anders in de winkel. En die mensen willen allemaal gewoon kopen."
Dat de uitverkoop van het failliete V&D zoveel mensen trekt, wekt bij Bos geen gevoelens van lijkenpikkerij op. "Op het moment dat je gaat uitverkopen, zover is het nou eenmaal gekomen, dan zijn er eenmaal mensen die op het prijsvoordeel afkomen."
29 jaar 
Ook voor Bos komt er, als de V&D uiteindelijk echt dichtgaat, een eind aan een lange periode. Dat gaat hem niet in de koude kleren zitten. "Ik heb 29 jaar bij V&D gewerkt. Ik zou gek zijn als het me niks zou doen natuurlijk." 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.