herxen

Te koop: keet inclusief inboedel in Herxen

Een opmerkelijke advertentie op Marktplaats van een groep vrienden uit Herxen. Hun keet inclusief volledige inboedel is te koop. Na zo'n acht jaar trouwe dienst voelen de mannen zich te oud voor de keet.Â
Posters van schaars geklede vrouwen, een koelkast geschikt voor tien kratten bier, een tv, de geluidsinstallatie; alles moet worden overgenomen. Inmiddels zijn er biedingen binnen van 300 en 500 euro, maar dat vinden ze in Herxen te weinig. "Alles moet toch minstens 1000 euro opbrengen", zegt Christian Vernooy van de vriendengroep in Herxen. 

"Geen frituurpan"

Het dorpshuis in Herxen is tegenwoordig hun nieuwe vaste stek. "Daar is het een stuk aantrekkelijker gemaakt voor de jeugd. Er is een biljart en een frituurpan, dat hebben we in de keet niet", vertelt Vernooy. "Ook worden we natuurlijk ouder en wijzer, en sommige vriendinnen vinden het hier te koud." 
De advertentie op Marktplaats heeft de afgelopen dagen al zo'n acht reacties opgeleverd, maar tot een koopovereenkomst is het nog niet gekomen. Wie de keet wil kopen moet in elk geval met een vrachtwagen of een platte wagen naar Herxen komen om het bouwwerk mee te krijgen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.