Hengelo

Inbrekers en insluipers met babbeltrucs actief in Hengelo

Politie krijgt meldingen over insluipers in Hengelo
Politie krijgt meldingen over insluipers in Hengelo
Een groep vrouwen met een mediterraan uiterlijk heeft gisteravond in Hengelo veel onrust veroorzaakt. Op een aantal adressen aan de Otto Klempererstraat belden de vrouwen aan met een babbeltruc om te stelen.
Ze deden zich voor als medewerksters van een zorginstelling. Bij een vrouw die opendeed kwam een aantal insluipers het huis binnen. De bewoonster van het huis werkte ze naar buiten, maar kwam er later achter dat ze haar portemonnee kwijt was.

List mislukt

Op een ander adres aan de Otto Klempererstraat vingen de criminelen bot. De bewoonster liet de 'zorgmedewerkster' niet binnen omdat ze geen contract heeft bij de instelling waar de vrouw zei te werken.

Vrouw in badkamer aan Piet Heinstraat

Aan de Piet Heinstraat zag de bewoonster van een appartement gisteravond ineens een vrouw bij haar in de badkamer staan. De vrouw ging er na de ontdekking snel vandoor. Uit het appartement zijn sieraden en geld gestolen.
Twee van de stelende vrouwen worden tussen de 25 en 30 jaar oud geschat en hebben een smal gezicht en een slank postuur. Een derde vrouw wordt ongeveer 50 jaar oud geschat en heeft een dik postuur en draagt haar haar in een knotje. Alle drie hebben ze een mediterraan uiterlijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.