nieuws

'Verdachte tenniscoach had gokschuld van 80.000 euro bij Everink'

Geld
Geld
Tenniscoach Mark de J., die wordt verdacht van de moord op zakenman Koen Everink, zou grote gokschulden hebben, onder anderen bij Everink. Volgens de website Pokernews.com zou De J. een schuld van rond de 80.000 euro hebben bij oud-Enschedeër Everink.
Everink zou hebben geweten dat De J. een probleem had met poker en andere gokspellen, en dreigde zijn financiële problemen kenbaar te maken als hij niet terugbetaald zou worden. Ondertussen zou Everink De J. wel nog steeds geld hebben geleend.

'Zeer slechte pokerspeler'

De J. zou een zeer slechte pokerspeler zijn geweest, aldus de pokersite. Hij snapte naar verluidt nauwelijks iets van het spel, en had hij geen enkele kans om te winnen. Hij benaderde poker als een puur gokspel, zonder enige kennis van strategie, volgens ingewijden.
Everink werd vrijdag 4 maart dood gevonden in zijn huis in Bilthoven. Hij blijkt met messteken om het leven gebracht te zijn. De naam van tenniscoach De J. kwam naar voren in het onderzoek naar de dood van Everink. De twee zouden bevriend zijn geweest en de man zat waarschijnlijk in de uren voor Everinks dood nog bij hem op de bank televisie te kijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.