Almelo

Dronken scooterrijder ernstig gewond na val in Almelo

Politie
Politie
Een 40-jarige scooterrijder is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt, nadat hij in Almelo van zijn scooter was gevallen. De man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis in Enschede gebracht.
Agenten werden rond drie uur tijdens hun surveillance in Almelo gewenkt door een aantal mensen die op de Koornmarkt een persoon tegen probeerden te houden die op zijn scooter wilde stappen. Volgens omstanders was de man enorm dronken. De man wist door de drukte op het plein te ontkomen voordat agenten hem konden aanspreken en controleren.

Man ontkomt tot twee keer toe

Kort daarop kregen andere agenten melding van een gevallen scooterrijder op de Holtjesstraat. Nog voordat agenten ter plaatse waren, bleek de scooterrijder al weer vertrokken. Al snel bleek dat het om dezelfde man ging.
Ongeveer twintig minuten later kwam er opnieuw een melding binnen van een gevallen scooterrijder, dit keer aan de achterkant van de bioscoop. Het bleek te gaan om de 40-jarige bestuurder die kort daarvoor tot twee keer toe was ontkomen. Bij de man is bloed afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed reed of niet.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.