nieuws

Go Ahead Eagles haalt Dennis Bekking als technisch manager

Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
Dennis Bekking is de nieuwe technisch manager bij Go Ahead Eagles. De 38-jarige voormalig speler van de Deventer club tekende voor drie jaar.
Bekking is momenteel hoofd jeugdopleiding van FC Twente en was eerder werkzaam in de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het totale technische beleid van de club.

"Eigenschappen waar we waarde aan hechten"

"Dennis is in het bezit van de eigenschappen waar wij als club veel waarde aan hechten", aldus Adrie Steenbergen, bestuurslid Technische Zaken op de website van de club. Hij vervolgt: "Allereerst kent hij de club en de regio goed. Daarnaast vinden wij doorstroming van jeugd erg belangrijk. Dennis heeft bij zowel PEC Zwolle als FC Twente veel ervaring opgedaan in relatie tot de doorstroming van talentvolle jeugdspelers. Hij is in staat het medisch-, technisch- en scoutingsbeleid beleidsmatig af te stemmen tot een complementair geheel dat past binnen onze doelstellingen."

"Veel potentie"

Bekking kijkt uit naar zijn nieuwe baan: "Go Ahead Eagles wekt landelijk nog altijd veel sympathie op. De club is financieel gezond, straalt ambitie uit en de voetbalopleiding brengt de club nog beter in contact met de directe regio. De club heeft veel potentie. Ik zie er ontzettend naar uit samen de schouders eronder te zetten om die potentie de komende jaren maximaal te benutten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.