Roel Cazemier

Burgemeester Roel Cazemier van gemeente Dinkelland neemt afscheid

Het is vandaag de laatste dag van burgemeester Roel Cazemier. Na bijna zeven jaar neemt de burgemeester van de gemeente Dinkelland afscheid. Cazemier gaat een nieuwe uitdaging aan; hij wordt burgemeester van gemeente Krimpenerwaard.Â
De hele dag staat in het teken van zijn afscheid. Vanmiddag werd de burgemeester warm onthaald door al zijn collega's. 

Afscheidsfeestje

Na het onthaal was er een afscheidsfeestje voor alle personeelsleden. Daar werd hij kort toegesproken. "Je hebt jezelf weleens bestempeld als de grote, geliefde leider. Maar Roel, voor die titel is Krimpenerwaard niet ver genoeg." 
De burgemeester kreeg een tuinbank als afscheidscadeau. 

Jammer dat Cazemier stopt

Personeelsleden vinden het jammer dat Cazemier weg gaat. "Het is jammer voor ons, maar goed voor gemeente Krimpenerwaard. Dit afscheidsfeestje is hem gegund", aldus de locoburgemeester Alfons Steggink.
Tijdens het personeelsfeest blikken de collega's van Cazemier terug op zijn periode als burgemeester."Toen hij hier als burgemeester kwam, wist hij nauwelijks wat carnaval was. Inmiddels is hij een echte liefhebber. Carnaval wordt een gemis voor hem in Krimpenerwaard."
Om vier uur vanmiddag startte een openbare raadsvergadering in de raadszaal, waar Cazemier officieel afstand deed van zijn functie als burgemeester. Na deze vergadering was er een openbare afscheidsreceptie. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.