1 april

Opnames seizoen 7 van Game of Thrones op de Holterberg?

Game of Thrones op de Holterberg
Game of Thrones op de Holterberg
Het zesde seizoen van de megapopulaire tv-serie Game of Thrones start deze maand weer, maar de makers kijken alvast vooruit naar volgende seizoen. Daarvoor zouden ze hun blik gericht hebben op de Holterberg.
Om de mooiste vergezichten vast te leggen, is de cast voor eerdere seizoenen al in Ierland en Kroatië geweest. Volgens TV Gids zou het zevende seizoen een thuiswedstrijd worden voor de Nederlandse acteurs Carice van Houten en Michiel Huisman, die beiden een grote rol spelen in de serie.

Eén van de grootste tv-veldslagen

"Aan de voet van de normaal zo rustige Holterberg zal een van de grootste tv-veldslagen ooit opgenomen worden. Tienduizenden mensen komen er deze zomer samen voor de opnames van de serie.", aldus TV Gids.
Een castingbureau zou al op zoek zijn naar veel figuranten die 'White Walkers', een soort zombies, willen spelen. Ook zou het bureau vijftig poedels zoeken, maar nog niet willen zeggen wat de viervoeters moeten doen.

Echt?

Jon Snow, Melisandre en Khaleesi komend seizoen vanaf de Holterberg? Het lijkt te mooi om waar te zijn, op vrijdag 1 april. 

De trailer van het zesde seizoen van Game of Thrones

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.