Oldenzaal

Spelersmakelaar Leoni Blokhuis uit Oldenzaal wint nationale zzp-prijs

Spelersmakelaar Leoni Blokhuis van Flowsports uit Oldenzaal is verkozen tot beste zzp'er van Nederland. Burgemeester Van der Laan van Amsterdam maakte de winnaar vanmiddag bekend.
Blokhuis werd door een jury uit 10.129 deelnemers gekozen tot winnaar. De Freelancer of the Year Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.
Het is een initiatief van Victor Mundi, een ondernemersplatform dat zich inzet voor zzp’ers in Nederland. "Leoni zet het vrouwenvoetbal, de snelst groeiende sport ter wereld, in Nederland op de kaart", aldus juryvoorzitter René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab.

Online referenties

"De jury heeft gekozen voor Leoni, omdat zij een echte doorzetter is die een mooie business heeft opgebouwd en veel groeipotentie heeft. Hoewel de jury haar met een 8,8 beoordeelt, zijn haar klanten en opdrachtgevers nog enthousiaster: van hen ontving Leoni gemiddeld maar liefst een 9,1 via online referenties", zegt Frijters.
Blokhuis begeleidt met haar bedrijf FlowSports vanuit haar woonplaats Oldenzaal 22 vrouwelijke voetballers, waaronder 14 internationals, van transfer tot sponsordeal.

Primeur

Het vrouwenvoetbal is wereldwijd de snelst groeiende sport, en Blokhuis zet deze sport in Nederland op de kaart: eind 2013 had zij de Nederlandse primeur toen voor het eerst in de geschiedenis een vrouwelijke voetballer voor een geldbedrag transfereerde aan een buitenlandse club.
Onlangs sloot ze transfers met Arsenal en Liverpool en tekende er een Mexicaanse international bij FlowSports. Haar doel: "De beste worden in mijn vak. De aanhouder wint!".
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.