nieuws

Heracles Almelo speelt in eigen huis gelijk tegen FC Utrecht

Heracles Almelo heeft vanavond het belangrijke duel om een plek in de play-offs gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Door de resultaat blijft de thuisploeg een punt achterstand houden op de bezoekers van vanavond.
Na een kwartier was het eerste kansje voor Bruns, hij schoot van grote afstand over een leeg doel. Kort daarna was Zomer dichterbij, maar hij kopte uit een hoekschop via de lat over. Janssen was namens Utrecht dicht bij een doelpunt, maar zag Castro redding brengen. Daarna was het weer aan Heracles. Bel Hassani schoot over en Navratil schoot kort voor rust op de paal. Bij rust was het dus 0-0.
Tien minuten na de pauze was het wel raak. Navratil schoot fraai de 1-0 binnen op aangeven van Gosens. Die stand stond maar even op het bord, want een paar minuten later schoot Ludwig de gelijkmaker binnen. Na een uur kopte Barazite net over en aan de andere kant deed Gosens dat ook. Ook invaller Boymans was dichtbij, maar Castro stopte zijn inzet met de voet. In de slotfase was Weghorst dicht bij de winnende, maar hij kon met zijn hoofd net niet bij een voorzet van Bruns. Aan de andere kant was Castro twee keer alert op een inzet van Boymans en dus bleef het bij 1-1 in Almelo.
1-1
Heracles
Utrecht
1-0 Navratil (55)
1-1 Ludwig (58)
Arbiter: Van den Kerkhof
Geel: Fledderus, Ludwig
Heracles Almelo: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns, Pelupessy, Bel Hassani; Navratil (Van Ooijen/77), Weghorst, Gosens (Darri/87).
FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Leeuwin, Letschert, Kum; Janssen, Strieder, Ludwig, Ramselaar; Haller, Barazite (Boymans/71).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.