regiotaxi

Brookhuis krijgt alsnog Regio-taxivervoer in Twente bij nieuwe gunning

Taxi van taxibedrijf Brookhuis uit Oldenzaal
Taxi van taxibedrijf Brookhuis uit Oldenzaal
Het Regio-taxivervoer in Twente is opnieuw voorlopig gegund, deze keer aan vervoerders DVG en Brookhuis. De eerste voorlopige gunning aan Connexxion en Luttikhuis is komen te vervallen, omdat zij niet de vereiste bewijsstukken konden overleggen. Brookhuis viel bij de eerste gunning buiten de boot, maar krijgt het vervoer nu alsnog toegewezen.
Vervoerder DVG, dat bij de eerste gunning het vervoer in Dinkelland toegewezen kreeg, kon wel de benodigde documenten overleggen waardoor voor die vervoerder niets verandert. DVG gaat nu het Regio-taxivervoer in de gemeenten Dinkelland en Losser verzorgen, Brookhuis gaat dat voor de andere 12 Twentse gemeenten doen. 
"We zijn heel erg blij met dit nieuws", zegt directeur Landman van Brookhuis. "Dit biedt veel zekerheid van baanbehoud voor zo'n 180 medewerkers."

Bezwaar

De benodigde documenten van Brookhuis moeten nog wel geverifieerd worden. Daarnaast kunnen Connexxion en Luttikhuis nog tot en met 25 april bezwaar aantekenen tegen de nieuwe voorlopige gunning. 
De Twentse gemeenten gaan er vanuit dat de overeenkomsten nog steeds op 1 juli ingaan. De gunning loopt tot 1 juli 2017.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.