FC Twente

Van Ingen, Blank en Gerritsen in selectiecommissie FC Twente

FC Twente heeft vandaag de drie leden van de selectiecommissie gepresenteerd. Het gaat om Wilma van Ingen, Dave Blank en Jan Gerritsen. Het drietal adviseert het Stichtingsbestuur bij de benoeming van de nieuwe bestuurders en commissarissen.
Wilma van Ingen is voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh advocaten-notarissen en was tussen 2009 en 2011 al commissaris bij FC Twente. Dave Blank werkt als wetenschappelijk ambassadeur bij de Universiteit Twente. Jan Gerritsen is de voorzitter van het onlangs opgerichte Twente Verenigt! De commissie is samengesteld in overleg met de gemeente Enschede.

Geschikte kandidaten
"We zijn blij dat de genoemde personen bereid zijn om deze rol op zich te nemen en ons adviseren bij de selectie van geschikte kandidaten", reageert Huub Rakhorst, voorzitter van de Stichting FC Twente '65.
De club werkt momenteel aan een nieuwe bestuursstructuur. "De nieuwe statuten van de stichting en de BV liggen op dit moment voor finale toetsing bij de KNVB en gemeente Enschede."

Profiel

FC Twente presenteerde vorige maand de profielschetsen voor nieuwe commissarissen en stichtingsbestuurders. Geïnteresseerden die denken dat ze aan een profiel voldoen, kunnen zich tot zondag aanmelden bij FC Twente. Daarna gaat de nieuwe selectiecommissie keuzes maken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.