tekeningen

'Dalfsen mijn dorp': een trotse kijk op Dalfsen

Op de Facebookpagina 'Dalfsen mijn dorp' zet tekenares Esther de Jong haar woonplaats Dalfsen op een bijzondere manier in het zonnetje.
Een Dalfs Blauw biertje, de Nachtwacht van Dalfsen, lingeriewinkel Roze Dames en de Visspeciaalzaak Dalfijn zette Esther al op papier. Begin februari liet ze haar illustraties voor het eerst aan de buitenwereld zien op een nieuwe Facebookpagina: 'Dalfsen mijn dorp'. Iedere maandag post ze hierop een een nieuwe tekening met een stukje tekst over het onderwerp.

Trots

Esther wil mensen graag verrassen met haar illustraties. Ze liep al langer rond met het idee om tekeningen te maken over Dalfsen, maar het duurde even voordat het er echt van kwam. Haar illustraties staan allemaal in het teken van creatief en ondernemend Dalfsen. Want vooral die laatste groep kan nog wel wat extra aandacht gebruiken vindt Esther. 

Kastelenroute

Omdat Mooi Overijssel de hele week in de buurt van Dalfsen is voor de Kastelenroute maakte Esther speciaal voor ons ook een illustratie. Het eindresultaat zie je bij de bijgevoegde foto's!
Wil je meer zien van Mooi Overijssel? Kijk dan eens op onze website of op Facebook! Voor meer tekeningen van Esther kun je een kijkje nemen op haar Facebookpagina.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.