Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles speelt doelpuntloos gelijk bij FC Eindhoven

Go Ahead Eagles heeft een punt overgehouden aan het uitduel met FC Eindhoven. De ploeg van trainer Hans de Koning was de betere in het Jan Louwersstadion maar beloonde zichzelf niet waardoor het bij 0-0 bleef. 
De eerste kans van de wedstrijd was voor de ploeg uit Deventer en kwam op naam van Schenk, die zijn afstandsschot net over zag gaan. Go Ahead drong aan en had het beste van het spel. Clubtopscorer De Kogel was na een puike voorzet van Wolters dichtbij met een kopbal en ook Van der Meer wist de bezoekers niet op voorsprong te zetten. In het vervolg kwam Eindhoven beter in de wedstrijd en kon via standaardsituaties een aantal keer gevaarlijk worden. Desondanks was 0-0 de ruststand.
Ook in de tweede helft moest Eindhoven in de verdedigende stellingen en ging Go Ahead nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Vink schoot namens de thuisploeg over en een kopbal van de ingevallen Dzepar werd geblokt. Ondanks het overwicht van de Deventenaren werd het net niet gevonden en eindigde de wedstrijd zoals die begon, 0-0.
0-0
Eindhoven
GA Eagles
Arbiter: Pérez
Geel: De Wilde
FC Eindhoven: Swinkels; Van den Buijs, N'Toko, Massop, De Wilde; Van Imschoot (Ionescu/62), Koc (Van Hout74), Swinnen; Vink (Vandeputte/85), Caenepeel, Kastaneer. 
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Vriends, Schenk, Van der Meer; Van Overbeek (Dzepar/74), Nieveld, Duits, Wolters, De Kogel (Van Ewijk/39), Ten Den.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.