Ouasim Bouy

Matchwinner Ouasim Bouy blijft bescheiden: "Dit doe je niet alleen"

Ouasim Bouy kroonde zich vrijdagavond tot man van de wedstrijd in het gewonnen thuisduel met Roda JC (3-1). De middenvelder verzorgde bij de 1-1 de assist en wist vervolgens met twee doelpunten PEC Zwolle aan de zege te helpen.Â
Die overwinning kwam na rust tot stand want in de eerste helft was het spel verre van goed en dat kreeg Bouy en zijn teamgenoten te horen voor rust. "Ik heb de trainer nog nooit zo meegemaakt, maar denk dat het wel terecht was", sprak Bouy over de donderspeech van Jans in de rust. "In balbezit was het nog wel aardig maar het tempo was veel te laag. We vonden de ruimte niet en hun organisatie stond gewoon goed."
"In de tweede helft zie je een heel ander PEC", vervolgt hij. "Het knopje ging om en de vroege goal maakte het verschil." Ondanks zijn twee treffers blijft de middenvelder bescheiden. "Dat doe je niet alleen want daar heb je ook je teamgenoten voor nodig. Wel leuk dat ik met het hoofd scoor. Ik dacht ik ga gewoon mee naar voren. Ik had het gevoel dat hij bij de tweede paal zou vallen en uiteindelijk hoefde ik 'm alleen maar binnen te knikken." In de audio het hele interview met Bouy. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.