Wout Weghorst

Weghorst scoort twee keer: "Dacht al dat het een mooie dag zou worden"

Heracles Almelo won zaterdagavond redelijk eenvoudig bij Excelsior. In Rotterdam werd het 1-3 voor de Almeloërs. Wout Weghorst zette zijn ploeg met twee treffers op het goede spoor.
"Ik was er echt aan toe", zei de spits van Heracles Almelo na afloop tegen RTV Oost. "Vanochtend werd ik echt wakker met het gevoel dat het een mooie dag zou worden. Soms heb je dat gewoon. Ik heb er heel ontspannen naartoe geleefd. Dat we uiteindelijk hier de drie punten behalen, is hartstikke mooi. Dat ik dan ook nog mag scoren is top."
De eerste van Weghorst lag er al na zes minuten in. "Het was een hele mooi bal van Thomas. Ik liep ook echt op die snelle vrije bal. Ik wilde de bal eerst nog aannemen, maar ik zag dat de ruimte er was. Ik zag de keeper komen en toen kwam in me op om dit te doen", blikt Weghorst terug op de fraaie lob, die de 0-1 inleidde. "Die ging er mooi in."
Weghorst maakte nog voor rust zijn tweede. "Dat was echt een trainingsgoal", meent de spits. "Iliass heeft die goede steekbal en zo doen we het op de training ook vaak. Hij weet hoe ik dan loop en ik raakte 'm vol."
Het volledige interview is in het audio-fragment te beluisteren.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.