Dieze West met negen man langs tien van Rigtersbleek

Dieze West langs Rigtersbleek
Dieze West heeft vanmiddag het duel tegen Rigtersbleek gewonnen. In Zwolle was de ploeg met 3-1 te sterk.
Na tien minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Nejim El Atiaoui zorgde voor de 1-0. Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar kort voor de pauze deed Rigtersbleek iets terug. Lucas Aydin zorgde voor de gelijkmaker voor de Enschedese ploeg. 1-1 was ook de ruststand.
Tien minuten voor het einde moest Rigtersbleek met tien man verder nadat Tim Bongers zijn tweede gele kaart kreeg. Dieze West profiteerde optimaal door zeven minuten voor het einde de 2-1 te maken. Die kwam op naam van Dani Lohman. De ploeg uit Zwolle kreeg daarna nog twee rode kaarten, maar kwam diep in blessuretijd nog op 3-1 door Lodewijk de Vries. Dat was ook de eindstand.