FC Twente verliest in eigen huis van Feyenoord

FC Twente heeft vanmiddag het thuisduel tegen Feyenoord verloren. Het duel in De Grolsch Veste eindigde in 0-1.
Bij de eerste grote kans voor Feyenoord was het direct raak. Elia vond Kramer en die tikte de 0-1 binnen. Toornstra schoot even later net naast. Aan de andere kant bracht Vermeer redding op een vrije trap van Ziyech en op een goede kans voor Ede. Kramer was twee keer dicht bij zijn tweede, maar wist niet te scoren met het hoofd. Thesker dwong Vermeer in de laatste seconde van de eerste helft nog tot een redding en direct erna was het rust; 0-1.
Na rust was Feyenoord opnieuw de ploeg met het meeste balbezit, maar het leverde de ploeg geen grote kansen op. Twente kreeg via Zawada een kans, maar de spits schoot te slap in. Ook Ziyech was twee keer dichtbij, maar Vermeer bracht beide keren redding op zijn vrije trap. Tien minuten voor het einde was Elia dicht bij de beslissing, maar zijn kopbal via de grond kwam terug via de lat. Twente dacht even later recht te hebben op een strafschop, maar kreeg die niet van Gözübüyük en een paar minuten later was het afgelopen; 0-1.