FC Twente

Michel Jansen weer Hoofd Opleiding bij FC Twente

Michel Jansen weer de baas van de jeugd
Michel Jansen weer de baas van de jeugd © Pro Shots
Michel Jansen is vanaf deze zomer weer Hoofd Opleiding bij FC Twente. De 50-jarige voormalige hoofdtrainer van de club uit Enschede volgt Dennis Bekking op. Laatstgenoemde gaat aan de slag bij Go Ahead Eagles.
Jansen, die samen met Alfred Schreuder de laatste jaren werkzaam (eerst als hoofdcoach, later assistent) was bij het eerste team, is dit seizoen trainer van Jong FC Twente. Daarvoor bekleedde hij al de functie van Hoofd Opleiding van 2008 tot 2013. Voor zijn tijd bij FC Twente was Jansen vooral bekend als hoofdtrainer van HHC Hardenberg. Het zat al in de koker dat Jansen zou terugkeren als eindverantwoordelijke van de opleiding.

Werk aan de winkel

Volgens Jansen staat de opleiding door de vele bezuinigingen in Enschede onder druk: "Er is volop werk aan de winkel. We zullen echt weer moeten gaan bouwen, want de opleiding heeft de afgelopen seizoenen toch wel onder druk gestaan. Ik heb ontzettend veel zin om die klus, samen met alle betrokken medewerkers en vrijwilligers, op te pakken zodat we straks weer trots kunnen zijn op de FC Twente Voetbalacademie."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.