Erwin Nyhoff

Wie heeft er een oldtimer te leen voor Erwin Nyhoff?

Erwin met zijn vorige oldtimer
Erwin met zijn vorige oldtimer
"Het liefst zou ik rijden in een mooie, oude Cadillac uit de jaren 50. Daar ben ik ontzettend fan van!" Zanger Erwin Nyhoff is op zoek naar een nieuwe auto, het liefst één die hij ook kan gebruiken bij zijn aanstaande theatertour.
Van theater naar theater, optredens bij verschillende podia's en festivals, de auto van zanger Erwin Nyhoff maakt vele kilometers.
Zijn huidige auto, een 'simpele Ford Mondeo', heeft inmiddels al aardig wat op de teller staan en de zanger durft het niet aan om hem af te rijden.

Auto zet gelijk de toon

Nyhoff is daarom op zoek naar iemand die hem aan een andere auto kan helpen. En het liefst een oldtimer, zodat hij die bij zijn theatertour kan gebruiken.
"Dan zetten we die bij een optreden bij de ingang van het theater en is de sfeer van onze muziek gelijk aanwezig. Onze rock-and-roll past heel goed bij die oude klassiekers."

Oudje in de garage

De zanger hoopt dat iemand nog een mooie, oude wagen in de garage heeft staan die hij mag lenen. "Als hij er me in elk geval mee vertrouwt", lacht de zanger.
Hij plaatste daarom een oproep op Twitter: "Ik dacht, laat ik het eens gewoon online zetten en kijken of er reacties komen. Alles wat ik daarmee bespaar kan dan weer naar de tour gaan."

Vorige van een vriend

Bij de vorige theatertour had Nyhoff ook de beschikking over een oldtimer. Het was een kenmerkende rode auto met zijn eigen logo en teksten. Die was alleen van een vriend die er in handelt.
"Die auto is na de tour verkocht en nu rij ik dus in een heel praktische, moderne auto. Heel handig als muzikant, maar niet zo mooi. Alles is welkom, maar het zou echt te gek zijn als een hobbyist zijn oldtimer aan me zou willen uitlenen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.