Denekamp

Opvallende verjaardagsstunt in Denekamp: "Het lijkt hier wel Zonnedael"

Denekampers zullen deze dagen raar opkijken als ze langs de kruising van de Knik en de Lattropperstraat in hun dorp komen. Er staat daar een rodeoauto langs de weg met een opvallende tekst en een ietwat 'dooie chauffeur'.Â
Het voertuig en de pop lijken neergezet voor René Johannink. Hij wordt deze week 50 jaar en denkt te weten wie er achter de verrassing zit. 

Ogen niet geloven

Toen gisteravond zijn vrouw thuiskwam, vroeg ze hem of hij had gezien wat er voor in de straat stond. Nee dus, maar dat veranderde de volgende ochtend. "Wat is dit nou, dacht ik", zegt de bijna jarige Denekamper.
De geparkeerde auto met opschrift staat niet bij Johannink voor het huis, hij woont namelijk een stukje verderop. Daarom had hij ook niet door dat de auto geplaatst werd.

De link met zijn kameraden werd snel gelegd: "We zitten allemaal bij een rodeoteam en vanmorgen waren ze me in de appgroep al wat aan het ondervragen."

"Lijkt wel Zonnedael"

Hij krijgt inmiddels al wat reacties uit het dorp op de auto, want de auto staat aardig in het zicht. "Wat is er loos? Dat hebben ze me al geappt", zegt Johannik. "Ja, hier krijg je wel reacties op."
De 49-jarige kan er hoe dan ook wel om lachen: "Het lijkt hier wel Zonnedael uit Flodder zo. Ik vind het geweldig, een heel leuke stunt. Donderdag komen ze hier de Abraham zetten, dan zal ik er wel meer over horen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.