talentenjacht

Flows On uit Zwolle en Ellis uit Enschede in top 100 Giels Talentenjacht

Flows On
Flows On
De band Flows On uit Zwolle en zangeres Ellis uit Enschede zitten bij de top 100 van Giels Talentenjacht. Uit ruim 1100 aanmeldingen zijn honderd zangers, zangeressen en bandjes geselecteerd waaronder de twee Overijsselse talenten.
De talentenjacht van de 3FM-dj Giel Beelen is uitsluitend te volgen via het internet. Iedereen mag aan de talentenjacht meedoen. Voorwaarde is wel dat het nummer zelfgeschreven is en opgenomen in een slaapkamer. 

Flows On

Begin deze week kreeg de Zwolse band Flows On tijdens een optreden in de Deventer Schouwburg te horen dat ze tot de top 100 van de talentenjacht behoren. Hun lied 'Angel' is inmiddels ruim 2100 keer bekeken op YouTube
Flows On wordt verrast tijdens optreden

Ellis Sportel

Naast de Zwolse band Flows On is singer-songwriter Ellis Sportel ook doorgedrongen tot de top 100 van de talentenjacht. Haar eigen geschreven lied 'Without You' is inmiddels 2600 keer bekeken op YouTube

Top 100 nog niet compleet

De lijst met 100 talenten is nog niet compleet. Binnenkort worden de overige 51 acts bekendgemaakt via het YouTubekanaal van Giels Talentenjacht.
De auditievideo van Ellis - Without You
De auditievideo van Flows On - Angel

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.