FC Twente

Schilder na gelijkspel: "Onbegrijpelijk dat je het nog weggeeft"

FC Twente bewees zichzelf vrijdagavond een slechte dienst op bezoek bij De Graafschap door in de slotfase een zege uit handen te geven (1-1). Robbert Schilder begreep daar na afloop niets van en miste vooral strijdlust bij zijn ploeg.
"Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat je het hier nog weggeeft", stelde Schilder, die voor het eerst sinds lange tijd weer op middenveld speelde. "Ik vind dat we als team niet goed genoeg hebben gespeeld. Terwijl dat juist onze kracht is geweest na de winter. Dat heeft ons veel opgeleverd en nu denken we blijkbaar dat dat niet meer nodig is. Dan zie je ook dat we maar gewoon een middelmatige ploeg zijn", was het harde oordeel.
Schilder verving op het middenveld de afwezige Gutiérrez en deed dat naar behoren. "Het was fijn. Ik denk dat het middenveld mijn beste positie is. Ik heb het gevoel dat ik er daar meer uit kan halen en voel me daar prettiger", aldus Schilder, wiens contract afloopt en dus verwacht dat hij volgend seizoen ergens anders speelt. In het audio-fragment het hele interview met de middenvelder.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.