nieuws

Heracles speelt gelijk bij Vitesse en pakt belangrijk punt

Heracles Almelo heeft een belangrijk punt gepakt in de strijd om een ticket voor de play-offs. Bij Vitesse werd het 1-1 en daardoor blijft het verschil tussen de twee ploegen vier punten in het voordeel van de Almeloërs.
In de eerste helft gebeurde er niet veel in Arnhem. Heracles was in het begin de betere ploeg en dat leverde Navratil, Weghorst en Zomer kansen op, maar zij schoten naast en over. Aan de andere kant was Oliinyk de gevaarlijkste man. Een voorzet van hem werd net door iedereen gemist en kort voor rust schoot hij over. Even later was het rust; 0-0.
Kort na rust was Weghorst dicht bij de openingstreffer, maar hij raakte de paal. Aan de andere kant was het wel raak. Rashica scoorde nadat Fledderus volledig langs de bal schoot. Daarna ging het spel op en neer. Fledderus was het dichtst bij een treffer, maar hij schoot net naast. Qazaishvili schoot aan de andere kant ook net naast. Tien minuten voor het einde werd het gelijk in Arnhem. Weghorst mocht aanleggen vanaf de stip na hands bij Vitesse en de spits faalde niet; 1-1. Even later tikte Kashia de bal op zijn eigen paal. Het bleef echter bij 1-1 en dus een belangrijk punt voor Heracles.
1-1
Vitesse
Heracles
1-0 Rashica (49)
1-1 Weghorst (81/strafschop)
Arbiter: Nijhuis
Geel: Rashica, Nakamba
Vitesse: Room; Diks, Van der Werff, Kashia, Ota; Yeini, Qazaishvili, Nakamba; Rashica, Solanke (Zhang/82), Oliinyk.
Heracles Almelo: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus (Van Ooijen/73); Bruns, Pelupessy, Bel Hassani; Navratil, Weghorst, Gosens.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.