rechtbank Zutphen

Justitie zoekt mes waarmee zingende barman Joël Alfarez uit Deventer is omgebracht

Justitie is nog steeds op zoek naar het mes waarmee op Oudejaarsdag de 23-jarige Deventenaar Joël Alfarez in Zutphen werd omgebracht.
Dat heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt tijdens een zogeheten regiezitting in de strafzaak tegen de twee verdachten. Vrijdag wordt verder naar het mes gezocht. Op welke plek wil justitie niet bekend maken.  

Doodslag in vereniging

De twee mannen van 21 en 26 jaar die vandaag terecht stonden worden verdacht van doodslag in vereniging. Ze zouden Alfarez met messteken om het leven hebben gebracht. De steekpartij was rond het middaguur op de parkeerplaats van een verslavingskliniek in Zutphen, waar Alfarez ook werd gevonden.
De zwaargewonde Deventenaar werd in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis en overleed 's avonds aan z'n verwondingen. De twee daders sloegen op de vlucht. De politie wist hen na enige tijd toch te achterhalen. Het Openbaar Ministerie wil het duo vervolgen voor doodslag in vereniging.
Alfarez stond bekend als de zingende barman bij sv Helios in Deventer. Zijn uitvaart in de kantine van Helios werd half januari druk bezocht. Ook voor de rechtszaak vandaag was veel belangstelling van nabestaanden, vrienden en kennissen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.