sportdag

Sportdag basisschool in Enschede afgelast door fout gemeente

Atletiekvereniging AC Tion
Atletiekvereniging AC Tion © Streetview
De sportdag van basisschool OBS Het Vastert, aanstaande vrijdag, is noodgedwongen verplaatst. En dat is de schuld van de gemeente Enschede, blijkt uit een mail van de sportcommissie van de school aan ouders. De sportdag zou worden gehouden op de atletiekbaan van AC Tion, maar uitgerekend vrijdag worden de lijnen op de atletiekbaan vernieuwd.
En dat is zuur voor de leerlingen van Het Vastert. Extra zuur omdat de school al een half jaar geleden met de gemeente had afgestemd om op vrijdag een sportdag bij de atletiekbaan te houden. 
"We zijn hier zeer verbolgen over en hebben ons ongenoegen inmiddels geuit bij de gemeente, omdat wij nu genoodzaakt zijn onze sportdag te verschuiven", schrijft de sportcommissie van Het Vastert in de mail aan de ouders van leerlingen van de school. 

Troost

De nieuwe datum voor de sportdag wordt nu vrijdag 13 mei. De gemeente heeft de school verzekerd dat de dag dan wel door kan gaan.
Voor de leerlingen betekent dit dat ze vrijdag gewoon naar school moeten, maar een beetje bijzonder wordt het nog wel. De school regelt een traktatie als troost voor de kinderen vanwege het niet doorgaan van de sportdag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.