autorodeo

Auto Rodeo in Rouveen bij laatste drie genomineerde Koningsdagspellen

Autorodeo
Autorodeo
De kans dat de autorodeo in Rouveen wordt uitgeroepen tot het Koningsdagspel van 2016 is weer een beetje groter geworden. Vandaag hoorde de organisatie dat het evenement is doorgedrongen tot de laatste drie kanshebbers op de titel.Â
De zoektocht naar het Koningsdagspel 2016 is een initiatief van de Staatsloterij. In totaal selecteerde de Staatsloterij zeven spellen. Via de website van de Staatsloterij kon gestemd worden op het leukste Koningsdagspel. Vier spellen zijn inmiddels afgevallen. Maandag, twee dagen voor Koningsdag, wordt bekend welk spel de meeste steun heeft gekregen van het publiek.
Organisator Gerwin Klomp van de autorodeo hoopte dat veel fans de moeite zouden nemen om te stemmen op het evenement, en dat hebben ze gedaan.
De organisatie gaat nu voor de winst. De autorodeo van Rouveen is volgens hen veel spectaculairder om naar te kijken dan bijvoorbeeld eiwerpen, spijkerbroekhangen en mastklimmen.
Autorodeos zijn rond Koningdag populair in onze regio. Zo zijn er vaak ook autorodeo's in Nieuwleusen, Staphorst en Dalfsen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.